Mijn Fieqes

Feestje

Met knikkende knieën en grootste plannen stapte ik in november 2008 de Kamer van Koophandel binnen.
Zin en Zakelijkheid was geboren. Een trainings- en adviesbureau. Met de wens om spiritualiteit en zakelijkheid steeds meer te verenigen. Om hoofd en hart te verbinden. Met een stevig life-event nog vers achter de kiezen, volgde ik mijn innerlijke stem. Ik zegde mijn goed betaalde baan op en "waagde de sprong in het diepe".

 

Vele leuke opdrachten, samenwerkingsverbanden en nieuwe ideeën hebben in de tussentijd het licht gezien. Inmiddels heb ik meer dan honderden (om preciezer te zijn) waarschijnlijk duizenden mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. (Ja, je zou het niet zeggen, maar ook ik word een dagje ouder😊). 
Mijn achtergrond als reisbegeleider en passie voor teamdynamiek, persoonlijke en professionele ontwikkeling vormen hierbij een unieke mix.

Onder de naam Zin in de Zorg, zag de nascholing "Insight in de Medische praktijk", een geaccrediteerde nascholing voor huisartsen en medisch specialisten het licht. Meerdere teams en organisaties heb ik mogen begeleiden op het gebied van communicatie- teamontwikkeling-  en leiderschapstrajecten. Van organisaties en professionals in de zorg maar ook high-tech bedrijven uit Brainport regio. 

 

In de tussentijd volgde ik, om ook meer lijfgericht te kunnen werken, opleidingen op het gebied van yoga en mindfulness. En in 2015 groeide dit uit tot nog een bedrijf: De Yoga Studio. 

 

Licht en schaduw
Naast vele hoogtepunten en successen, hebben verschillende life-events en verlieservaringen de afgelopen jaren mijn levens- en werkpad gekruist. Dit nodigde mij uit om nog dieper mijn geschiedenis te onderzoeken. Om te zien hoe patronen uit het verleden nog steeds mijn handelen in het hier-en-nu kleurden.

 

Keer Terug!
Keer terug, wat of wie je ook bent, keer terug
afgodendienaar of aanbidder van het vuur, keer terug!
Want onze poort is niet de poort van wanhoop.
Al brak je een gelofte honderd maal, keer terug!

Jalaluddin Rumi (1207-1273)

 

Dankbaarheid
Dankbaar ben ik voor de vele inspirerende, geduldige, leraren, medestudenten, familie en vrienden die ik hierbij heb mogen ontmoeten en die mij liefdevol in de spiegel laten kijken. Veerkrachtiger dan voorheen vervolg ik mijn levensreis.

 

Nu, 14 jaar na de oprichting van Zin en Zakelijkheid, is het tijd voor een nieuwe naam. Om nog meer tevoorschijn te komen met mijn unieke kwaliteiten en schaduwkanten in mijn professionele aanbod. Vandaag vier ik de "wedergeboorte" van FIEQES! 

 We kijken uit naar je reactie's. En hopen ook jou in de toekomst welkom te mogen heten bij FIEQES.